Agentur og import av tapeter, tekstiler & tepper

Om oss

Tapethuset AS er et tapet og tekstil agentur firma som ble etablert i 1993 og har vært en seriøs aktør i markedet siden den gang. I 2014 fikk Tapethuset ny eier, og daglig leder er Gro Welle-Watne.

I 2003 fikk Tapethuset AS agenturet for det engelske tapet- og tekstilprodusenten Harlequin.
Harlequin er en del av flere brands fra Walker Greenbank Group plc. som Scion (tapeter, tekstiler og tepper) og Anthology (tapeter, tekstiler)

I tillegg har Tapethuset AS agenturet på Tyske Leco-Werke som produserer overmalbare tapeter av meget høy kvalitet, Finske Sandudd som er et tapetagentur av nordisk design og Spanske Tres Tintas som er et tapetagentur med lekne og kreative design.

Tapethuset har også tekstilagenturer fra Ashley-Wilde, Kai,  Art of the Loom og Maria Flora/Fillippo Uecher.

Tapethuset holder til i moderne lokaler i Østre Aker vei 24 i Oslo.

Hos Tapethuset jobber nå Gro Welle-Watne (Daglig leder, Selger) og Bettina Graham Hansen (Administrasjon, Salg, Bestillinger og Leveranser).

 

Tapethuset AS leverer produkter til både privat- og prosjektmarkedet, og selges gjennom forhandlere, møbeltapetserere, entreprenører, og til møbelfabrikker i Skandinavia. I tillegg arbeider Tapethuset AS med arkitekter, interiørarkitekter, interiørkonsulenter, og andre som jobber profesjonelt med interiør i Norge.

For private hjem og hytter har Tapethuset store utvalg av tekstiler, tapeter og tepper som spenner fra det lekne moderne til det tradisjonelle og klassiske.

Tapethusets produkter finner du hos forhandlere over hele landet. Kontakt oss gjerne for å finne den nærmeste forhandleren.

Tapethusets leverandører har spesielle kolleksjoner tilpasset prosjektmarkedet. I løpet av de siste årene har Tapethuset satset på prosjektmarkedet, og har levert til flere store hoteller.

Tapethuset har medarbeidere som er engasjerte og motiverte med lang erfaring fra interiør bransjen. De ser frem til å hjelpe Tapethusets kunder og deres kunder til å finne frem til gode og harmoniske interiørløsninger.

Velkommen til Tapethuset så får du profesjonell hjelp.