Importør av tapeter, tekstiler, tepper, fakler/lys, puter og håndklær

Harlequin

HARLEQUIN

Hvis du elsker High Fashion, vil Harlequin stjele ditt hjertet. Forvent herlige fusjoner av deilige farger, nyskapende teksturer og catwalk-inspirert design. Harlequin er tekstiler og tapeter som enkelt kan kombineres og er rettet mot både privat og prosjektmarkedet. Harlequin har noe for alle og de har en enorm bredde i kolleksjonene.

TAPETER

Zapara tapeter
Zapara Tapeter

Zapara tapetsamling fra Harlequin er inspirert av det frodige og tropiske grenselandskapet rundt Ecuador og Peru.

Kolleksjonen inneholder hele 29 ulike mønstre med etnisk design og livlige farger. Zapara tapeter gir hjemmet ditt en eksotisk touch.

Se også de tilhørende Zapara Tekstiler

Paloma tapeter
Paloma Tapeter

Palemo fra Harlequin er inspirert av naturens naturlige former og arkitektens linjaler, kombinert med stilige og moderne print. Et utvalg av syv tapeter med tilhørende tekstildesign utgjør denne fantastiske kolleksjonen som er tilgjengelig i en utsøkt fargepalett.

Se de tilhørende Paloma Tekstiler.

Palmetto Tapeter
Palmetto Tapeter

Palmetto kolleksjon er en  samling av ulike bakgrunnsbilder inspirert av en tidlig morgentur gjennom en duggvåt skog og av skumringen i en mørk duftende hage. Den fanger opp elementer av jazzalderens glamour, 20 tallets luksus og den botaniske glød fra det 19. århundre.

Kolleksjonen består av åtte mønstre som er dekket med en stemningsfull metallisk tekstur. Den inneholder blant annet en elegant trane i flukt  mot stiliserte skyer, etsete blomster, blader, fjær og en lineær sti.

Se også de tilhørende Palmetto Tekstiler

Purity Tapeter
Purity Tapeter

Purity kolleksjonen av tapeter omfatter moderne damask, blonde inspirert emblemer, sofistikerte blomstemønster og to små mønstrete tapeter som harmonisere med de øvrige tapetene i kolleksjonen.

I hele kolleksjonen blir det brukt metalliske blekk mønster, glitrende perler og grov reliffer, for å oppnå en følelse av diskré eleganse.

Se også de tilhørende Purity Tekstiler

HarWall1
Leonida Tapeter

Leonida er en fantastisk kolleksjon som fremkaller en følelse av falmet storhet og overflod. Den er selve symbolet på en dekadent overflødig og nostalgisk eleganse, men med en moderne og dagsaktuell stil.

Leonida består av meget dagsaktuelle designs i både store og små mønstre i gull, sølv og kobber og treffer derfor dagens trender “midt i blinken”

En interessant kombinasjon av innovative teknikker og teksturer har blitt brukt gjennom hele kolleksjonen.

Se også de tilhørende Leonida tekstiler

HarWall2
Amazilia Tapeter

Harlequin Studio har produsert Amazilia, en imponerende kolleksjon av tekstiler og tapeter basert på ekstravagante tropiske motiver i flotte fargekombinasjoner.

Denne fantastisk vakre samlingen av tapeter inneholder fargerike kolibrier, botanisk-tegnede sommerfugler, fasjonable fjær, moderne blomster, bølgende skyer og blekkete flekker, alt supplert med en enkel struktur.

HarWall3
Jardin Boheme Tapeter

Jardin Boheme er en samling av unike og inspirerende tapeter. Kolleksjonen bærer den karakteristiske signaturen til Harlequin og utnytter et oppkomme av mønster, farger og trykkteknikker for å skape en herlig levende, men samtidig harmonisk helhet.

Se utfyllende Jardin Bohème Stoffer her

.

HarlWall4
Orla Kiely Tapeter

Orla Kiely er en internasjonalt anerkjent designer. Hennes designkarriere startet i 1995 der hun ønsket å formidle visuelt hennes kjærlighet for mønster, farger og teksturer.

Orla Kiely’s grafiske tilnærming er å forenkle og stilisere hverdagsmotiver, og etablere rene og ryddige  konstruksjoner som gjentas for å oppnå en svært moderne stil. Hun har en forkjærlighet for alle ting fra 1950/60 tallet som skaper en varm og nostalgisk kvalitet.  Gjennom dette har hun skapt et varemerke som har blitt et synonym for inspirerende design.

I samarbeid med Harlequin har man skapt en slående samling av spennende og vakre fibertapeter i en klassisk retrostil.

 

TEKSTILER

 

Zapara tekstiler
Zaparo Tekstiler

Zapara tekstilene er inspirert av fashion og inneholder et stort utvalg av slående vakre trykte stoffer og vev. Eklektisk men likevel sofistikert.

Med navn hentet fra tropiske steder og planter, går det en en eksotisk rød tråd gjennom denne mangfoldige samlingen.

Se også den tilhørende kolleksjonen av Zaparo Tapeter

Paloma tekstiler
Paloma Tekstiler

Paloma er en tekstilkolleksjon bestående av myke og elegante elegante stoffer. Glitrende metalltråder pryder de luksuriøse draperiproduktene som utgjør Paloma-tekstilkolleksjon. Grasiøse organiske former gjør kolleksjonen både tidløs og stilig. Paloma består av ni vakre stoffmotiver.

Se også den tilhørende kolleksjonen Paloma tapeter.

Fauvisimo Tekstiler
Fauvisimo Tekstiler

Fauvismo er en fantastisk kolleksjon av tekstiler, som omfatter dramatiske og maleriske design, inspirert av levende farger og dristige penselstrøk i det tidlige 20. århundres Fauvist kunstbevegelse.

Kolleksjonens mønstre har britiske fugler, blomster og landskap, er fantastisk i sin spontane og frigjorte tolkning av skjønnheten og intensiteten av farger som finnes i naturen. Lagene med rike og kontrasterende toner utvikler varme og energi mot kjøligere bakteppe av naturlige stoff.

Fauvismos forfriskende stoffer, med sin sterke vekt på farge, vil legge tyngde og karakter til et hvert interiør.

Palemetto Tekstiler
Palmetto Tekstiler

Palmetto kolleksjonen er en samling av trykte og vevde stoffer, som er blitt inspirert av tidlige morgenturer gjennom en duggvåt skog og skumringsturer rundt i en mørk og duftende hage. Den fanger opp elementer av jazzalderens glamour, 20 tallets luksus og den botaniske glød fra det 19. århundre.

Utgangspunktet for kolleksjonen var et botanisk dokument med sin eksotiske skildring av gummi planter og varme blomster. De seks mønstrene er presentert på en blanding av overdådig silke og naturlige lin, hvorav mange er blitt pyntet med teksturerte tråder, folie og metall.

Kolleksjonens strålende mønstre er supplert med tre glamorøse stoffer betont med glans og skimmer.

Se også den tilhørende kolleksjonen av Palmetto Tapeter

Purity Tekstiler
Purity Tekstiler

På vakre tekstiler er det kombinert skinnende sateng, fadet florlett lin, broderte lin og en elegant nøytral lin med paljetter. Tekstilene har en renheten er fantastisk i sin enkelhet, og vil gi et uttrykk av undervurdert rikdom både til klassiske og moderne interiørmiljøer.

Purity har en tidløs og luksuriøs appell, men også med et moderne uttrykk består Purity av tekstiler med metallbroderier, skinnende trykk og skimrende paljetter.

Se også den tilhørende kolleksjonen av Purity Tapeter

HarlFab1
Amizilia Tekstiler

Harlequins siste kolleksjon Amazilia er en imponerende samling av tekstiler og tapeter, basert på ekstravagante tropiske motiver i flotte fargekombinasjoner, hvorav noen er digitalt trykte.

Amazilia Velvets er en nyutviklet sprayfarget fløyel. De er egnet for både gardiner og møbler. Dette kompletter serien og fungerer svært godt sammen med tekstilene og tapetene.

Her kan du se videoen fra Harlequins fotoshoot av denne fantastiske kolleksjonen.

HarlFab2
Jardin Boheme Tekstiler

Jardin Boheme er en tekstilkolleksjon bestående av 4 tekstilbøker. Denne kolleksjonen kan best betegnes som  ”California retro”. ”Be lucky, go happy.” En avslappet morsom kolleksjon for den fargeglade. Tekstiler fra denne kolleksjonen kan du se på “Hver Gang Vi Møtes 2015”.

HarlFab3
Momentum 5 og 6 Tekstiler

Momentum 5 består av fire forskejllige møbelstoffdesign, som alle oppfyller kontraktsstandard.Her kan man velge mellom en rustikk tweed, en myk og røff steinvasket ensfarget lin/bomull, en skinnende mesh-effekt fløyel og til slutt en rillet tekstil med en innvevet chenilletråd.
Momentum 6 består av åtte iøynefallende tekstildesign: Grafiske, men med et mykt uttrykk, Chevrondesign i vakre farger, en spennende to-sidet ensfarget tekstil, blomster,ett med marmorert overflate samt en spennende lin med en påsydd røff lintråd i et grafisk mønster.

TEPPER

HarlCarp1
  •  

Harlequin Tepper

Harlequin har designet en lukseriøs samling av håndtuftede tepper som er tilpasset Harlequins store utvalg av tekstiler og tapeter.  Kolleksjonene kombinerer innovativ og moderne design.

TILBEHØR

HarlAss1
Trimmings

Arabelle Trimmings er spesialdesignet med farger for å utfylle det enorme utvalget av Harlequintekstiler og gir en ekstra glamour og luksus til gardiner, persienner, møbeltrekk, puter og tilbehør.

 

HarlAss2
Puter og håndklær

Harlequin supplerer sine ulike tapet- og tekstilkolleksjoner med tilbehør som puter og håndklær.

Offisiell side: Harlequin Tilbehør