Importør av tapeter, tekstiler, tepper, fakler/lys, puter og håndklær

Leco-Werke

Leco - Iso-Demp

OVERMALBARE TAPETER

Leco-Werke er en tysk produsent av overmalbare tapeter med både glatt og mønstret overflate. De har alt fra den svært tykke Leco Isodemp, som både er lyddempende og  har isolerernde egenskaper, til tynne armeringsduker i 100% polyester.

Produktene trekker lite maling – støver ikke – klør ikke – støtsikker – formstabil – veldig sterke

Leco-Werke har det optimale miljøvennlige fiberprogram for overmaling!

Produktfamilien består av:

• LECO-DEKK –  Dekker ujevnheter, lett å legge – lett å fjerne.
• LECO-DEKOR – Dekker ujevnheter, 19 flotte mønster.
• LECO-ISODEMP – Demper lyd/akustikk/støy bedre enn 15%.
• LECO-INTEX – Armering for utvendig og innvendig bruk, råsterk.

LECO-DEKK

LECO-DEKK er det moderne belegg for nybygg, oppussing / renovering. LECO-DEKK kan benyttes på både vegg og tak. Den gir en glatt og ren overflate, og den støver ikke i forbindelse med montering. LECO-DEKK er riv- og strekkfast, krymper ikke og er miljøvennlig. Den kan fjernes uten å fuktes.

LECO-DEKK er et spesialbelegg med en rekke bruksområder ved renovering av alle overflater. LECO-DEKK er p.g.a. sin sammensetning (cellulose/ployester) og sin miljøvennlige impregnering, ytterst sterk og formstabil.

Bruksområder for LECO-DEKK:

  • Ved renovering av eksisterende flater med struktur (glassfiber), egner Leco-dekk seg meget bra. Som lim anbefales Casco vegglim Special. Mengde lim må vurderes etter grovheten på underlaget.
    På slette flater anbefales Casco Premium eller tilsvarende. Overflaten egner seg for  tapetsering eller maling med acryl eller latex. Bruk ikke oljemaling. Leco-dekk egner seg godt til armering av tak og vegger med sprekkdannelser.

LECO-DEKOR      – LEVERES I 19 FORSKJELLIGE MØNSTER

LECO-DEKOR er det moderne belegg for nybygg, oppussing og renovering. LECO-DEKOR passer for bruk på vegg og tak. Den gir en glatt og ren overflate. Den er riv- og strekkfast, krymper ikke og er miljøvennlig. LECO-DEKOR kan fjernes uten å fuktes.
LECO-DEKOR er et spesialbelegg med en rekke bruksområder ved renovering av alle overflater. LECO-DEKOR er pga. sin sammensetning (cellulose/polyester) og sin miljøvennlige impregnering, ytterst sterk og formstabil.

Bruksområder for LECO-DEKOR:

  • Ved renovering av eksisterende flater med struktur (glassfiber), egner Leco-dekor seg meget bra. Som lim anbefales Casco vegglim Special. Mengde lim må vurderes etter grovheten på underlaget.
  • På slette flater anbefales Casco Premium eller tilsvarende. Overflaten egner seg for maling med acryl eller latex. Bruk ikke oljemaling.
  • LECO-DEKOR egner seg godt til armering av tak og vegger med sprekkdannelser.

LECO-ISODEMP – AKUSTIKK/LYD/STØY – dempende malbart fiberbelegg

LECO-DEMP gir bedre enn 28% lyd/støydemping. I kombinasjon med gips gir LECO-ISODEMP ytterligere lyd, akustikk og støy -reduksjon. Egnet til bruk i rom hvor det  skal oppnås bedre lydgjengivelse, som f.eks.  hjemmekino, musikkrom og lydstudioer. LECO-ISODEMP egner seg også godt i rom hvor man ønsker støy dempning.

LECO ISODEMP har også en kulde/varmeisolerende effekt tilsvarende 5cm gips.

LECO-ISODEMP kan benyttes i både privat og offentlig miljø.
LECO-DEMP  er produsert av 80% polyester / 20% cellulose. Brannklasse M1.
Vekt 480 gram/kvm. Leveres i ruller på 12,5 x 1 meter.

Belegget har stor dekkevne og er lett å legge.  Belegget er meget sterkt og er overmalbart med acryl eller latex- maling.  Alternativt kan man legge tapet over.

LECO-INTEX        KAN BRUKES UTVENDIG!

LECO-INTEX er en spesialduk/armering for innvendig og utvendig bruk. Den består av 100% polyester laget av sammensmeltede fibre og er svært miljøvennlig. Vekten er 50gram/kvm. LECO-INTEX rakner ikke og har meget høy rivestyrke.

LECO-INTEX er ypperlig som armering til all bruk, også i betong og gips.

Les mer om overmalbare tapeter på IFI (Informasjonskontoret for farger og interiørs) sine hjemmesider ifi.no. Her kan du også lese om bruk av LECO-ISODEMP til akustikk demping.