Importør av tapeter, tekstiler, tepper, fakler/lys, puter og håndklær

Scion

SCION

Scion er et relativt ungt merke under Harlequin, og er mer lekent og ungt i designene. Mye farger og ”spreke” design til en fornuftig pris. Fibertapeter og bomullstekstiler.

Et hjem som inneholder Scion overrasker og gleder. Scion har myke farger, rene Scandinavisk inspirerte design og friske ideer for en moderne livsstil.

Scion inneholder også de meget populære Mr Fox og Spike the Hedgehog, tekstiler, puter, tepper og tapeter.

TAPETER

Japoni tapeter
Japandi tapeter (Høst 2018)

Japandi viser Scions sofistikerte side med en “ufullkommen vakker” kolleksjon med åtte tapetdesign og 32 farger. Moderne og rustikt scandinavisk inspirert design blandet med dristig og vakker japansk estetikk skaper en hybrid trend med lekne mønster. Japandi fargepalett består av dempet lakris, pergament og grånyanser injisert med lyse innslag av ingefær, smaragd, chili og skog.

Se tekstilkolleksjonen her.

Lohko Tapeter
Lohko tapeter

Lohko er en retro-moderne kolleksjon med et selvsikkert arkitektonisk preg. Oppkalt etter det finske ordet for “blokker”, er Lohko en grafisk samling med asymmetriske motiver, dristige plater av farger og gjentagelser av utskårede geometrier som trosser tyngdekraften og stolt bryter reglene for design.

Se tekstilkolleksjonen her.

ScWall4
Levande tapeter

Levande er en frodig og leken samling av tekstiler og tapeter. Det Scandinavisk inspirerte tapet designet inkluderer lyse og varme tolkninger av hekker, trær og blader. Disse designene er supplert med moderne geometri, flerfargede gode striper og sirkler.

Alle tapetene er i fiber og er produsert i Storbritannia.

Se tekstilkolleksjonen her.

ScWall1
Melinki tapeter

Kolleksjonen Melinki består av et spennende utvalg av tapeter som representerer et moderne alternativ til malte vegger. Alle tapetene er i fiber, er produsert i Storbritannia og basert på råvarer fra bærekraftige europeiske skoger.

ScWall2
Wabi Sabi tapeter

Navnet til kolleksjonen “Wabi Sabi” ‘stammer fra en japansk filosofi som feiret skjønnhetens ufullkommenhet. Tapetenes design er inspirert av tradisjonelle og gamle håndlagede teknikker. De virker naive, naturlige og uformelle. Det er benyttet en fargepalett som forbedrer uttrykket og reflekterer mønstrenes iboende sjarm og enkelhet. Til denne kolleksjonen hører det med en kompletterende tekstilkolleksjon.

ScWall3
Spirit and Soul tapeter

Spirit and Soul er en tapetkolleksjonen med en iøyenfalende samling av tapeter med et klart uttrykk.  I denne kolleksjonen finner man også den populære Mr Fox, nå  i et bredt spekter av farger og to ulike størrelser. denkolleksjonen finnes det både tepper og tekstiler.

TEKSTILER

Japandi tekstiler
Japandi tekstiler (Høst 2018)

Japandi er en vakker samling med fire print, tre broderier og en fargepalett på 27 farger. Inspirasjon fra Skandinavia blandet med dristig og vakker japansk estetikk skaper lekne og lekre mønstre.

Japandi inneholder et utvalg av stoffer som passer til gardiner og tilbehør. Noen design kan brukes til polstring.

Ikke glem å ta en titt på den komplementære Japandi tapetkolleksjon her.

Lokho Tekstiler
Lohko

Lohko  er et retro-moderne utvalg av trykte stoffer og voiles med et selvsikkert arkitektonisk preg. Oppkalt etter det finske ordet for “blokker”, er Lohko en grafisk samling med asymmetriske motiver, dristige plater av farger og gjentagende utskårete geometrier som trosser tyngdekraften og stolt bryter reglene for design.

ScFab3
Levande

Levande er en samling av lekne og fargerike stoffer og tapeter. Designet er Scandinaviske inspirert. og inkluderer lyse og varme tolkninger av hekker, naivt tegnede trær og blader, stilisert flora og fauna, pinnsvin og en sjarmerende gammel sykkel.

ScFab1
Scions tekstilkolleksjoner fra 2014

Scion har i løpet av 2014 kommet med en rekke nye tekstilkolleksjoner, som Soul, Spirit, Spirit Weaves, Rythm WeavesPlains Five og Plains Six.

Spiritkolleksjonene er en samling av moderne etniske designs med en organisk naturlighet på en palett av fyldige jordfarger ispedd et klart rustikk preg. Kolleksjonen har en global inspirasjon som omfatter en ny vri på søramerikansk Ikats, håndtegnede afrikanske striper og subtile japanske motiver. Dette utgjør en fusjon av tradisjonell håndverk med en moderne vri og tidløs apell.

Soul er en kolleksjon med fasjonable, ultramoderne trykk som blir som en hyllest til de glamorøse grafiske motivene og levende kaleidoskopiske fargene fra 1970 tallet. Soul består av et allsidig utalg av store abstrakte mønstre, drisitige striper og klare geometrier. Hvert enkelt design kan brukes enten enkeltvis eller blandes sammen for å skape en slående fusjon av farger og former for å gi en dramatisk effekt.

Rythm Weaves er en kolleksjon bestående av moderne geometri og levende striper som er egnet for draperi, satt sammen i en moteriktig palett.

Spirit Weaves er en allsidig kolleksjon med chenilletekstiler som egner seg til møbler.

Plains Five er en bomullskolleksjon i dobbeltbredde. Kommer i mange friske farger som passer til resten av Spirit & Soul kollksjonen.

Plains Six består av vakre melerte vevede tekstiler i alt fra friske farger til de mer rustikke.

ScFab2
Melinki One/Melinki Two

Melinki One er en forfriskende og ukomplisert kolleksjon av tekstiler, men likevel kraftfullt og effektiv. Melinki One består av ni trykte og to broderte stoffer med bevisste motiver og farger. Til kolleksjonen er det en kompletterende tapetkolleksjon.

Melinki Two er en kolleksjon av mindre geometriske og lineære enheter på trykte stoffer. Kolleksjonen fremstår som allsidig og frisk.

TEPPER

ScCarp1
Scion Tepper

Til Scions ulike kolleksjoner innenfor tapet og tekstil er er det også designet en kolleksjon av hånd tuftede tepper. Kolleksjonen er morsom og sprudlende.

TILBEHØR

ScAss1
Scion Håndklær og Puter

Scions flotte motiver er også innarbeidet i ulike håndklær og pute kolleksjoner.